Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Недялко Йорданов успокои зрителите на БТВ от болницата, където се

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Недялко Йорданов успокои зрителите на БТВ от болницата, където се
Коментари Харесай

Недялко Йорданов от болницата за новината за своята кончина: В началото се ядосах, но после ми стана весело

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Недялко Йорданов успокои феновете на БТВ от болничното заведение, където се бори с Ковид дружно със брачната половинка си:

" Не считам, че новината за мен е кой знае какво събитие, което би трябвало да се отразява на фона на страшните събития, които стават по света - и политически и Ковид събития. Това е нещо дребно, което се случи. 

Моето здравословно положение мисля, че е положително, ние с Ивана сме тук, тъй като имахме проблеми с белите дробове, само че не чак пневмонии, нямаме температура, нямаме кашлица.

Аз съм си в кондиция, мога да си пиша, мога да си работя, тук съм си с преносимия компютър. Интересното е, че от 53 години спим в едно легло, а в този момент сме в разнообразни кревати.

В първия миг се ядосах и напрегнах, само че по-късно ми стана малко любопитно какво се случва, тъй като имам 50000 другари в трите си страници. От една страна ми стана благо, разтревожих се, съзнателно ми стана. Не мога да обвинявам тази въпросна жена, която схванала от различен стихотворец, само че по-късно ми стана радостно. Но схванаха моите фенове и другари, успокоиха се... "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР